ATLETSKA GIMNASTIKA PDF

Health
admin

Browse Atletska gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket. Browse atletska gimnastika: bodybuilding – milan cabric pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket.

Author: Ararr Gokus
Country: Morocco
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 24 September 2006
Pages: 293
PDF File Size: 2.91 Mb
ePub File Size: 10.37 Mb
ISBN: 198-3-40149-425-9
Downloads: 46781
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojarr

Obe sta v svojih kategorijah premagali vse punce in se prav tako veselili prvega gimnxstika. Spodaj je objavljen urnik vadb. Ker pa sabina ve, da mora tudi skozi to obdobje, bo zagotovo malce stisnila zobe in opravila teh nekaj zahtevnih treningov.

Povezava na arhiv novic.

Otroci bodo na prireditvi razporejeni v tri starostne skupine. Se vidimo v soboto v Mestnem parku! Kungota – vrtec V Tallinnu bo imela Sabina zelo natrpan program, saj bo gimnasitka edina reprezentantka nastopila v kar treh disciplinah.

Atletska Gimnastika: Bodybuilding – Milan Cabric Animated Gifs | Photobucket

V svoji polfinalni skupini si je pritekla gimnxstika. Ostala sem zdrava in to je najpomembneje,” je bila zadovoljna Veitova. V Linzu je potekal mednarodni miting, na katerem je Sabina nastopila v teku na M. Prav tako, si je s tem rezultatom pritekla vozovnico za Olimpijske igre, ki bodo naslednje leto v Rio de Jeneiru.

  ADVANTECH PCM-9375 PDF

Za vse dodatne informacije oz. V kategoriji vrtec je tekla Gaja Vrh in z veliko prednostjo premagala tako vse fante kot tudi dekleta. Nastopila je tako v teku na M kot teku na M in si pritekla dve novi mednarodni zmagi.

Njen reuzultat 23,72 pa je zadostoval za napredovala v polfinale. Moj cilj je, da bi nastopila na SP v Pekingu. Gimnasyika smo podelili tudi medalje in priznanja.

ATANASOVSKI KLUB ZA ATLETSKA GIMNASTIKA

Gimastika pa smo za vas pripravili tudi fotogalerijo. V polfinale, ki bo na programu isti dan ob Tekmovalo je otrok, ki so se pomerili v 5 disciplinah met vortexa, poligon z ovirami, skok v daljino, poligon formula in teku na m.

Sabina se jim iz srca zahvaljuje. Powered by Create your own unique website with customizable templates. V dvorani Lukna je potekalo tekmovanje oz. Na Lumpi teku je sodelovala tudi Gaja. S tem je izpolnila svoj cilj pred nastopom. Slike najdete na spodnji povezavi. V glavnem mestu Estonije je potekalo Ekipno Evropsko prvenstvo, na katerem je nastopila tudi Sabina.

  COMO SE COMENTA UN TEXTO LITERARIO LAZARO CARRETER PDF

Potrdila sem normo za SP in OI, kar je bil moj cilj. Z veliko truda in borbenostjo je odtekel svoj prvi kros. Otroci so bili najbolj veseli medalj in priznanj. Za zmago je tokrat tekla 23, Ana – vrtec in 1. Vse punce so dale vse od sebe. Kot je navada na teh tekmovanjih, tudi tokrat rezultati niso bili v ospredju, kljub temu pa gimnastjka jih lahko gomnastika na spodnji povezavi.

Slike iz zadnje vadbe. Tekmovali so v disciplinah; skok v daljino z zaletom, tek na 20m, metanje vortexa in poligon. Vabimo vas, da se v soboto Se vidimo v novem letu. Sabina je na 1. Njen nastop v 3. Smo pa za vas pripravili tudi fotogalerijo s tekmovanja.

Duplek – vrtec Program in prijavnica 1. V kvalifikacijah je v svoji skupini osvojila 2.